Трансфер Ценовник

ДестинацијаЦена за колаЦена за комбе
Скопје Аеродром - Центар25 €35 €
Скопје - Софија Аеродром140 ​€160 - 170 ​€
Скопје - Солун140 ​€160 - 170 ​€
Скопје - Приштина90 - 100​€100 - 120 ​€
Скопје - Охрид100 ​€130 ​€
Скопје - Белград270 ​€350 ​€
Скопје - Тирана220 ​€260 ​€

Резервирање трансфер на комбе

  • Скопје половина ден до 4 часа - 60 €
  • Скопје цел ден до 8 часа - 120​ 

Одберете возило